Kosmetiikka

CBD-öljyn käyttöominaisuudet ovat rajattomat ja tästä syystä CBD-kosmetiikan suosio on räjähtänyt maailmalla öljyn uskomattomien vaikutusten vuoksi.
CBD-öljy sisältää runsaasti välttämättömiä rasvahappoja, kuten omega-3 ja omega-6 rasvahappoja, jotka ravitsevat ja hoitavat ihoa syvältä ja juuri iholle CBD:tä sisältävän kosmetiikan kehutaan tekevän ihmeitä. CBD:llä on muun muassa ihon öljyntuotantoa tasapainottava vaikutus, jonka ansiosta ihon kosteustasapaino pysyy ihanteellisena – iho ei rasvoitu liikaa, eikä toisaalta myöskään kuivu, CBD-öljyn ehdottomana etuna on se, että se ei vaikuta talirauhasten toimintaan, vaan iho oma toiminta tasapainottuu. Sen lisäksi CBD:llä on myös anti-aging ominaisuuksia, jotka taistelevat tehokkaasti ryppyjä ja juonteita vastaan.

CBD-öljy on niittänyt mainetta myös kuivan ihon ja erilaisten ihoärsytysten hoitajana sekä tehokkaana apuna moninaisiin ihottumiin. CBD öljyllä on myös tulehduksia hillitseviä ominaisuuksia ja se vähentää tehokkaasti kipua. Öljy helpottaa muun muassa hyönteisten pistojen aiheuttamaa kutinaa sekä tulehdusta, joten se sopii ominaisuuksiltaan myös eläimille, esimerkiksi kesäihottuman hoitoon – niin kuin se sopii ihmisille hoitamaan ja lievittämään akneihon tuomia vaivoja. Öljystä on saatu apu jopa nivel- ja lihaskipuihin.

CBD-öljy tukee ihon omaa toimintaa ja auttaa ihoa palautumaan ja hoitamaan itse itseään, lievittää kipuja ja helpottaa moninaisia ihovaivoja – luonnollisesti ja turvallisesti, öljy sopii siis herkimmällekin iholle.